Vlada Srbije će dati garancije za Ratka Mladića

Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da će Vlada Srbije dati garancije za puštanje na privremenu slobodu radi lečenja u Srbiji haškog optuženika Ratka Mladića.
Ona je novinarima u Palati Srbije rekla da bi davanje garancija uskoro trebalo da se nađe na dnevnom redu sednice Vlade Srbije. 
 
"Poštujući zahtev porodice i branilaca generala Ratka Mladića, Ministarstvo pravde je pokrenulo procedure za davanje garancija kako bi se Mladić pustio na privremenu slobodu radi lečenja u Srbiji", rekla je Kuburović. 
 
Ona je dodala da je to ministarstvo prethodno prikupilo neophodna mišljenja o tome, kao i da nije prvi put da Vlada Srbije daje garancije za osobe koje su u pritvoru Haškog tribunala. 
 
"Do sada smo poštovali ono što je bilo garantovano. Verujem da će i ovog puta biti na pozitivan način odgovoreno braniocima i porodici generala Ratka Mladića", rekla je ministarka.
  • Piplfoks

    15.09.2017 09:01
    E pa to dobiješ kad se bombarduje pogrešno i nedovoljno, pa se umesto gamadi gađaju mostovi.
  • Piplfoks

    15.09.2017 08:31
    E pa to dobiješ kad se bombarduje pogrešno i nedovoljno, pa se umesto gamadi gađaju mostovi.
  • V

    15.09.2017 06:13
    @Čučuk Stana
    Čučuk Stano, od svojih ličnih novaca pomažite lečenje i luksuziranje najgoreg zločinca u Evropi posle II sv. rata, direktno odgovornog za svirepo ubistvo 8.000 muškaraca i dečaka.
    Država to ne sme da radi. Davati garancije za dokazanog zločinca koji je sve svoje garancije pogazio, trošiti sredstva na njegovo lečenje, a deca nam se leče SMS-om, potpirivati mržnju... i to sve od naših novaca koji nam se skidaju sa primanja... nečuveno.
    I vrhunac, dotični je Bosanac. Kakve veze mi imamo sa jednim Bosancem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.