Potres u Severnoj Koreji, nije nuklearna proba

Zemljotres magnitude 3,0 zabeležen je u Severnoj Koreji na područnju na kojem je ta zemlja nedavno izvela nuklearnu probu, ali je potres označen prirodnim, javila je meteorološka služba Južne Koreje.
Prema rečima zvaničnika južnokorejske meteorološke službe, zemljotres je zabeležen u blizini mesta Kilju, na severoistoku Severne Koreje.
 
Dodaje se da je jasno da potres nije izazvala veštačka eksplozija.
 
Severna Koreja je 3. septembra u blizini mesta današnjeg potresa izvela šestu i najsnažniju nuklearnu probu.
  • Chase the ace

    23.09.2017 23:30
    Ovi kako se kao deca iz zabavišta isprđavaju atomskim i hidrogenskim bombama, na kraju će izazvati cunami i potopiti koreansko poluostrvo.
    Izazivanje opšte nestabilnosti i globalne nesigurnosti treba da prestane jer će izazvati katastrofu.Kad ćeš čoveku skinuti kaput, kad usmeriš na njega vetar i bes ili dobrotu i sunce.Lepa reč i gvozdena vrata otvaraju, a vatra i bes istu takvu kontrameru.

    Pamet u glavu jer je planeta ionako u ekološkom smislu otišla u racku.Budaletine na vlasti joj samo mogu ubrzati kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.