Nađeno više od 73.000 evra u čarapama turskog državljanina

Više od 73.000 evra pronađeno je u čarapama turskog državljanina na graničnom prelazu Gradina na izlazu iz Srbije, saopštila je Uprava carina.
Kako navode, reč je o 30-godišnjem turskom državljaninu koji je vozio "mercedes" austrijskih registarskih oznaka koji je sa još jednom osobom putovao na relaciji Austrija - Turska.
 
Iz Uprave carina navode da su na pitanje službenika da li imaju nešto da prijave za kontrolu, oni odgovorili da imaju samo lične stvari. 
 
Međutim, nakon pregleda automobila i prtljaga u torbici na zadnjem sedištu, spakovano u dve crne čarape, pronađeno je 51.000 evra za koje se kao vlasnik prijavio vozač, a u novčaniku i džepu od jakne suvozača pronađeno je još 22.000 evra. Kako putnici nisu posedovali potvrde da su novac prijavili pri ulasku u Srbiju, dozvoljeni iznos od po 10.000 evra im je vraćen, a ostatak je privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.
  • Bill

    26.09.2017 03:21
    Nose Voolinovojbtetki za lek! Poslao teca sa Pinka.
  • wrf

    25.09.2017 20:43
    zahladilo ljudi, zima nogama...
  • DonJuan

    25.09.2017 20:25
    Sigurno zenama i TAKVI evrici mirisu hahahahahah

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.