VIDEO - Maja Gojković: Krivo mi je što sam povisila ton, nije moglo drugačije

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da joj je krivo zbog toga što je "povisila ton" na generalnu sekretarku Svetislavu Bulajić, ali da se nije mogao nastaviti rad na drugačiji način.
"Pogrešila sam, u jednom tenutku sam povisila ton na genaralnog sekretara, meni je krivo zbog toga, iako, očigledno, na drugi način ne bismo nastavili rad", kazala je Gojković i dodala da je problem i "lični animozitet generalne sekretarke prema zamenicima".
 
Predsednica Skupštine Srbije rekla je da generalna sekretarka ne radi dobro svoj posao i da nije retkost da od nje stižu pogrešni podaci.
 
Na skupštinskom zasedanju pre dva dana Maja Gojković se generalnoj sekretarki obratila rečima: "Odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu, odlazi odmah i donesi mi podatke…".
 
  • Perica

    01.10.2017 00:16
    Sta drugo reci nego.....
    K...a
  • Pcelica

    29.09.2017 16:49
    Nijanse
    Izlaz' napolje...tako je rekla,to vise zvuci kao: mrs napolje...
  • dule

    29.09.2017 15:57
    Generalna sekretarka ne radi dobro svoj posao? Mora da se viče na nju da bi ga uradila?

    Oće to tako kad ti je prilikom zapošljavanja najvažnija stavka u CV-u partijska pripadnost.

    A zamisli Majo kako je tek nama ostalima koje zezaju 5 puta više a opet nemamo ni 10-ti deo tvojih ovlaštenja da to zezanje rešimo? Šta kažeš, baš te zabole? Jašta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija