Mladić iz Srbije ubijen u tuči u Beču

Državljanin Srbije star 21 godinu ubijen je u Beču u noći između subote i nedelje u tuči sa grupom Avganistanaca i Čečena.
Osim toga, u istom sukobu teško je ranjen godinu dana stariji mladić iz Bugarske.
 
Iz policije navode da su se Srbin i Bugarin potukli sa četvoricom Avganistanaca i Čečena na trotoaru oko stanice podzemne železnice linije U6 u Beču. Jedan od njih nožem je izbo Bugarina i Srbina, koji je od povreda preminuo u bolnici. 
 
Nakon što su izboli Srbina i Bugarina četvoročlana grupa pobegla je, ali je policija brzom intervencijom uspela da im uđe u trag.
 
Napadači su uhapšeni, a uzrok svađe još nije poznat.
  • Marko

    02.10.2017 19:48
    Nasilje
    Svaki Avganistanac, Iračanin ili Kurd koji prepešači nekoliko hiljada kilometara kako bi stigao u Zapadnu Evropu, nije za zajebanciju. Neki putuju i po godinu dana a na tom putu preživljavaju samo najokoreliji ili najsvirepiji. Kada stigne u Beč ili Berlin vadi nož i rešava problem, bez znojenja. Žao mi našeg momka, verovatno naivno pomislio da ima neke šanse.
  • @G

    02.10.2017 14:20
    Dobro, to stoji.
  • G

    02.10.2017 13:29
    @ns - ne pričajte gluposti, to su ljudi koji su daleko bolji od pravoslavnih talibana i takve ljude treba što masovnije naseljavati u Vojvodinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija