Još jedan napad na policajku: Više puta kolima odgurnuo službenicu

M.P. (46) uhapšen je danas zbog napada na policajku Mariju Jovanović Katić ispred policijske stanice u Zemunu.
Još jedan napad na policajku: Više puta kolima odgurnuo službenicu
Foto: 021

Policijska službenica koja je radila na obezbeđenju objekta najpre je nekoliko puta upozorila, a potom naredila ovom 46-ogodišnjaku da pomeri svoj nepropisno parkirani auto, što je on odbio. Ona je nakon toga pozvala "Parking servis" da ukloni njegovo vozilo. Kada je stiglo vozilo "Parking servisa", osumnjičeni nije hteo da pruži na uvid svoja dokumenta i kolima je više puta odgurnuo policijsku službenicu.

Policija je privela napadača dok je Marija Jovanović Katić prevezena u bolnicu.

Po nalogu zamenika tužioca, nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden  nadležnom tužilaštvu.

Direktor policije Vladimir Rebić najoštrije je osudio ovaj napad.

"U poslednjih nekoliko dana, ovo je drugi napad na policijsku službenicu. Očekujem hitnu i oštru reakciju nadležnih organa, pre svega jer je u pitanju žena. Na taj način ćemo svima pokazati da se bahato i bezobzirno ponašanje neće tolerisati, kao i da ćemo zaštititi svakog policijskog službenika koji savesno i odgovorno obavlja svoj posao", rekao je Rebić.

Podsetimo, u četvrtak je na novosadskoj Železničkoj stanici napadnuta policajka, a opširnije o tom slučaju možete pročitati OVDE.

  • Kvrc

    23.10.2017 13:21
    Tupan
    Nek proba to da uradi u SAD.Popio bi olovo samo tako.
  • breuh

    22.10.2017 19:27
    Koje li budaletine, nasrnuo autom na policajku i to ISPRED POLICIJSKE STANICE!!! Kladim se da je do sada bar jednom "pao niz stepenice"!
  • Čudno

    22.10.2017 17:12
    Pokemoni prošli, pa...
    Je li to neka nova igra koja se reklamira na internetu i društevnim grupama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija