Nova stranka traži smenu državne sekretarke MUP-a

Nova stranka zatražila je hitnu smenu državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijane Hrkalović zbog, kako su naveli, "laži i obmanjivanja javnosti" u vezi sa upadima naoružanih napadača u kuću predsednice Opštinskog odbora te stranke u Pećincima Jelene Grujić Ristić.
Nova je u saopštenju navela da je Hrkalovićeva tim povodom "iznela više laži kako bi obmanula javnost da je policijski uviđaj odmah započet" i da je je na mesto događaja poslat kriminalistički tehničar iz Policijske uprave u Rumi, jer Policijska stanica u Pećincima nema svog tehničara.
 
"U tome je propustila da kaže ključni detalj – da su njihovom kriminalističkom tehničaru bili potrebni sati da stigne iz Rume u susedne Pećince, kao i da ekipa nije ama baš ništa radila na terenu, niti je to i mogla, sve do njegovog dolaska. To nije ni bila ekipa za vršenje uviđaja, već saobraćajna policija", navodi se u saopštenju.
 
Dodaje se da je uviđaj počeo, u četvrtak, tek posle tri sata i 20 minuta od incidenta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija