RFZO: Ko je zahtev podneo do kraja oktobra može da preuzme zdravstvenu knjižicu

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas sve gradjane koji su do kraja oktobra podneli zahtev za izradu nove zdravstvene kartice, uvedene umesto ranijih knjižica, da ih preuzmu.
RFZO: Ko je zahtev podneo do kraja oktobra može da preuzme zdravstvenu knjižicu
Foto: 021.rs
RFZO je pozvao da im se jave oni koji su zahteve za kartice podneli preko Portala elektronske uprave pre nekoliko meseci, a nisu dobili povratnu informaciju o statusu izrade svoje nove zdravstvene kartice.
 
"RFZO poziva zainteresovane da se obrate Republičkom fondu putem mejla kzo@rfzo.rs ili broja telefona 011/2053-707. Tom prilikom, gradjani moraju navesti EGN broj dobijen prilikom podnošenja zahteva putem Portala elektronske uprave", navodi se u saopštenju RFZO.
  • maya

    07.12.2017 18:44
    Grozomorni RFZO
    Očigledno se misli do kraja oktobra PROŠLE GODINE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija