Grafiti sa pretnjama poslanici Mariniki Tepić

U Beogradu su danas ispisani grafiti sa pretnjama poslanici Nove stranke Mariniki Tepić, saopštila je ta stranka.
Navodi se da su ispisani grafiti "Marinika, shvati, nećemo stati" i "Korneliu Kodreanu ne Marinika Čobanu", čime se, kako ocenjuje NS, višesedmična prljava, brutalna i opasna hajka na narodnu poslanicu Mariniku Tepić još više intenzivira. 
 
"Što je najgore, ova organizovana haranga očigledno se sprovodi uz saglasnost vladajućih političkih faktora i državnih organa", navodi se u saopštenju.
 
Nova stranka zahteva od policije, a pogotovo od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, da konačno počnu da rade svoj posao i da preduzmu hitne mere i stanu u zaštitu Marinike Tepić.
 
"Sramotno je da se danas u Srbiji fašizam osnažuje uz saglasnost aktuelnog režima, te da očigledno okupirani ili ucenjeni državni organi ne staju u zaštitu gradjana koji su meta najprljavijeg iživljavanja. Ukoliko se ne preduzmu hitne mere, pitanje je dana kada će sa jezika mržnje preći na dela. To moramo sprečiti", navodi se u saopštenju.
 
 
Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozvao je juče nadležne državne organe da "izvrše procenu" da li je poslanici Mariniki Tepić potrebna zaštita zbog pretnji kojima je izložena, ali, kako je rečeno u toj stranci, odgovor još nisu dobili. On je rekao da očekuje od nadležnih da kažu da li je Marinika Tepić slobodna da se kreće bez straha za sebe i porodicu ili nije.
  • Mile

    13.12.2017 18:29
    Postoji osnovana sumnja da se ovde radi o udruženom razbojničkom poduhvatu. Ili možda grešim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.