Mihajlović: Volela bih da žena bude na čelu Beograda

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da bi volela da na čelu Beograda bude žena.
Mihajlović: Volela bih da žena bude na čelu Beograda
Foto: 021.rs
Na pitanje da li bi pristala da ona bude kandidat SNS na predstojećim gradskim izborima, Mihajlović za Politiku kaže da ima još dosta posla da uradi u Vladi i da voli taj deo posla.
 
"Nisam sigurna da bih tako dobra bila u gradu. Ali svakako volela bih da na čelu Beograda bude neka žena", rekla je Mihajlović.
 
"Bavim se infrastrukturom i čini mi se da sam tu najbolja i da ima još toga da se uradi. Što se tiče imena kandidata, pa mi još ne znamo ni ko će da se pojavi iz opozicije. Hoćemo li imati Vuka Jeremića i Sašu Jankovića ili će oni pobeći kao sa nekih drugih lokalnih izbora? Što se nas tiče mislim da grad ne može nikad da vodi jedna osoba i ne vodi je ni sada”, rekla je Mihajlovićeva. 
 
Na pitanje da li je Dragan Đilas pretnja kandidatu SNS-a, Mihajlovićeva kaže da to ne vidi tako i da bi Đilas prvo trebalo da se izvini građanima “zbog problema koje je ostavio u gradskom budžetu”. 
 
“Ko ostavi kasu u minusu sutra ne može da bude neko u koga imate poverenja da ponovo vodi grad. Ali vidim i da je Đilasov ulazak u trku mnogo više napravio problem i opoziciji koja ne zna kako da se nosi sa tim”, rekla je Mihajlovićeva.
  • Kaćanka

    17.12.2017 20:00
    Ne laje kera zbog sela!!
  • čekrli čelenka

    17.12.2017 13:19
    ja bih voleo da na čelu beograda bude neki turčin
    nekako nam pristaje
  • Kać

    17.12.2017 12:03
    Predlazem Maju Gojkovic. Ona se u Novom Sadu vec dokazala, nije nam vise potrebna, pa nek malo usreci i Beogradjane. A mogao bi i Jovanov.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija