Majci za ubistvo bebe 15 godina zatvora

Viši sud u Beogradu osudio je na 15 godina zatvora Tanju Lakić Mahud zbog optužbi da je u stanju smanjene uračunljivosti, ubila svoju osmomesečnu bebu.
Majci za ubistvo bebe 15 godina zatvora
Foto: 021.rs
Beživotno telo bebe pronađeno je u septembru 2015. godine na terasi njenog stana na Južnom bulevaru, zamotano u najlonsku kesu.
 
Istom presudom izrečena joj je mera obaveznog lečenja od zavisnosti, a takođe joj je produžena mera zabrane napuštanja stana, odnosno kućni pritvor. 
 
Osuđena je zbog krivičnog dela teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora, a tužilaštvo je za nju tražilo kaznu ne manju od 30 godina. 
 
Ovo je prvostepena presuda na koju osuđena i tužilaštvo imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija