Još jedan sveštenik uhapšen zbog droge

Policija iz Kraljeva uhapsila sinoć oko 20 časova 26-ogodišnjeg sveštenika S. M. iz Kruševca, kod koga je pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina.
Njemu je određen pritvor, a policija ispituje da li ima veze sa prethodnim slučajem dilovanja droge u kom je učestvovao M.J, paroh crkve u naselju Savinac u Požegi, piše "Blic".
 
Podsetimo, u Mrčajevcima su krajem februara uhapšeni sveštenik M.J. i veroučitelj Z.M. zbog krijumčarenja 27 kilograma skanka.  Kako je tada javio čačanski portal Morava info, pozivajući se na izvor blizak istrazi, veroučitelj je prilikom provere automobila u Mrčajevcima bio preobučen u ženu. Pretpostavlja se da se Zoran M. maskirao u ženu kako bi vozač i suvozač delovali kao par. Navedeno je i da prilikom hapšenja sveštenik nije bio u mantiji.
  • Mastodont

    20.03.2018 18:22
    Konačno da čuješ i za nekog popa koji se bavi društveno korisnim poslom, a ne loženjem budala.
  • Micha

    20.03.2018 15:51
    Bože
    Bože, Bože, zar se i sveća pušiti može
  • Nervirach

    20.03.2018 15:40
    Radi sluzba, radi!. Nego, poceli svoje da hapse?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.