Sahranjen Zoran Krasić

Osnivač Srpske radikalne stranke Zoran Krasić sahranjen je danas na groblju Orlovača u Beogradu.
Sahrani je prisustvovao ceo poslanički klub Srpske radikalne stranke, kao i funkcioneri i članovi te stranke.
 
Sahrani su takođe prisustvovali i poslanik Socijalističke partije Srbije Đordje Milićević, ministar u Vladi Srbije Nenad Popović, poslanik Pokreta socijalista Djordje Komlenski, poslanik kluba "Nova Srbija Za spas Srbije" Đordje Vukadinović, predsednik Udruženja porodica nestalih i kidnapovanih sa Kosova i Metohije Simo Spasić, glumac Desimir Stanojević, poslanik Socijaldemokratske partije Srbije Meho Omerović i generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković.
 
Krasić, koji je bio potpredsednik srtranke, jedan od osnivača SRS i narodni poslanik, preminuo je posle kratke i teške bolesti.
  • khm

    14.04.2018 16:53
    Krasic je bio veliki gospodin, sto se ne moze reci za 99% njegovih kolega, kako iz njegove stranke tako i iz preostalih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija