Erdogan počasni građanin Novog Pazara

Počasni građanin Novog Pazara od danas je turski predsednik Ređep Tajip Erdogan.
Ovu odluku doneli su odbornici Skupštine grada na sednici povodom 20. aprila, dana grada Novog Pazara.
 
Predsednik opštine Novi Pazar Nihat Biševac rekao je da je ovo priznanje dato Erdoganu zbog zalaganja u poboljšanju infrastrukture i privrede grada.
 
"Čast nam je Erdogana nazvati počasnim građaninom Novog Pazara, a kroz ovaj simbolični gest želimo da mu zahvalimo na svemu što je uradio za naš grad. Želimo da naše prijateljstvo potraje i u godinama koje su pred nama", rekao je Biševac.
  • Djole

    20.04.2018 23:03
    Bogatiji smo za fabriku i 5000 zaposlenih ljudi koji rade za prosecnu platu od 1000 evra. Kad Mogerini bude pocasni gradjanin nekog grada u Srbiji to je jos 2 fabrike i 7000 zaposlnih sa platom prosecnom platom od 900 evra. Putin kada bude pocasbi gradjanin to je jos 2 fabrike sa 6500 zaposlenih i platom od 1200 evra. Kako nam cvetaju ruze. Kako vise pocasnih gradjanina sve vise prosperiteta.
  • Marko Krkljaljevic

    20.04.2018 20:33
    Geni nisu voda :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.