Siniša Mali: Važno mi je samo da sam u timu Aleksandra Vučića

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da mu nije bitno na kakvoj će funkciji biti nakon izbora novih gradskih vlasti, već da mu je samo važno da bude u timu koji vodi (predsednik Srbije i Srpske napredne stranke) Aleksandar Vučić.
"Na kojoj god funkciji da budem, nije mi bitno. Nikada nisam jurio za funkcijama, samo mi je važno da sam u timu Aleksandra Vučića", rekao je Mali novinarima na Avali.
 
On je podsetio da je za 9. maj zakazana konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda i da, po zakonu, nova gradska vlast treba da bude izabrana najkasnije u roku od 30 dana nakon tog datuma.
 
"Volim ovu zemlju i ovaj grad, i šta god da radim, radiću zajedno sa svima s kojima sam i do sada radio, na dobrobit ove zemlje, grada i njegovih građana", rekao je Mali.
  • Kac

    23.04.2018 08:10
    Nadam se da ce mu se zelja ispuniti i tako sve do Zabele.
  • Realista

    23.04.2018 03:24
    Tim = Anus
  • Zoki021

    22.04.2018 23:16
    želja
    Izem ti takvu životnu želju!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.