Mali: Neću biti gradonačelnik, o mom ulasku u Vladu odlučiće Vučić

Još aktuelni gradonačelnik Beograda Siniš Mali ponovio je danas da neće ostati na toj funkciji nakon formiranja nove gradske vlasti, i naveo da će njegov angažman u Vladi Srbije zavisiti od odluke predsednika Aleksandra Vučića i SNS.
Mali ističe da nikada nije "trčao za funkcijama", i da mu je bila velika čast što je vodio Beograd četiri godine.
 
Upitan da li će sada savetovati premijerku Anu Brnabić kao ministar finansija ili privrede, on je naveo da će je, budući da se dugo znaju, savetovati pre svega kao prijatelj.
 
"Savetovaću je kao prijatelj i kao osoba kojoj je interes bolji život naše dece. Nisam rekao da ulazim u vladu, videćemo šta će reći predsednik i SNS", rekao je Mali za TV Prva.
 
On je istakao da SNS ima 64 odbornika u Skupštini grada, što predstavlja apsolutnu većinu.
 
"To je velika odgovornost, moramo da nastavimo politiku od pre četiri godine, konsolidacuju javnih finansija, smanjenje nezaposlenosti, investicije...Da napravimo još lepši i bolji Beograd", rekao je Mali.
 
Kako kaže, zakonski rok za izbor novog gradonačelnika će sigurno biti ispoštovan.
  • Bob

    07.05.2018 13:47
    E moj kaca ti si bas neka sns bot faca , kad ti je tako dobar vodi ga kuci pa mu se divi
  • nowave7

    07.05.2018 12:33
    Naivni ja mislio da o sastavu vlade odlucuje premijerka a ne predsednik...
  • cvetko

    07.05.2018 11:42
    neki.lik71@gmail.com
    Sve ce se saznati na vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.