Obijen stan direktora Beogradskog centra za bezbednosnu politiku

Izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP) Predragu Petroviću danas je obijen stan u kome živi sa suprugom i detetom, a stvari su ukradene samo iz njegove radne sobe, saznaje Beta.
Obijen stan direktora Beogradskog centra za bezbednosnu politiku
Foto: Pixabay
Ulazna vrata su nasilno obijena, a iz stana nisu odnete stvari veće vrednosti, poput laptopa ili nakita.
 
Petrović je van grada, stan je u trenutku provale bio prazan, a komšije su čule buku i pozvale policiju koja je došla na lice mesta i preuzela snimke sa bezbednosnih kamera iz obližnjih objekata.
 
"Beogradski centar za bezbednosnu politiku će insistirati da tužilaštvo i policija ozbiljno rade na ovom slučaju jer može biti u vezi sa istraživanjima koja Petrović sprovodi", rečeno je Beti.
 
Dodaje se da to nije prvi napad na izvršnog direktora BCBP i da mu je u avgustu 2016. godine na autu ispisana preteća poruka "Čuvaj se" nakon niza izjava u vezi sa slučajem rušenja u Savamali. Iako je slučaj odmah prijavljen policiji i dalje nisu otkriveni počinioci.
  • Мунгос

    23.05.2018 10:27
    Неки Центар за Безбедносну политику кобајаги, а не могу ни сами себе да обезбеде. Можда би требало да се обрате МРЕЖИ и замоле за подршку.
    Позитивно је то што имају поверење у колеге - српске безбедносне снаге, па инсистирају да се то схвати озбиљно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.