FOTO, VIDEO: Poplavljene ulice i u Pančevu, Vršcu i drugim mestima

Nevreme koje je prepodne prošlo južnim Banatom, Beogradom i severom Šumadije izazvalo je velike probleme u mnogim naseljima.

Kako prenosi 013.info, u Pančevu su zbog jakog pljuska pojedine ulice bile pod vodom.



Taj portal navodi da u Opštoj bolnici Pančevo liftovi nisu u funkciji zbog poplave u podrumu ove ustanove.

Ovakva situacija otežava zaposlenima i pacijentima kretanje, pa su primorani da teško bolesne i nepokretne ljude nose na rukama.

- Ljudi su na terenu i trenutno ispumpavaju vodu sa dečijeg odeljenja. Liftovi su preventivno isključeni zbog eventualnih strujnih udara. Očekujemo normalizaciju stanja tokom dana - rekao je za 013info.rs direktor bolnice dr Slobodan Ovuka.

Kako prenose lokalni mediji, nevreme je pogodilo i Vršac, Zemun, Prijepolje i druga naselja.

Stručni saradnik za poljoprivredu u Opštinskoj upravi Prijepolja Ifet Hamzić izjavio je danas da je za nešto više od sata koliko je trajalo nevreme u toj opštini palo više od 50 litara vode po kvadratnom metru pa su bujični potoci na nekoliko mesta ugrozili putnu mrežu.

Kuće koje se nalaze na samom ulazu u Prijepolje poplavljene su, voda je ušla u prostorije i na terenu su vatrogasci koji izvlače pumpama vodu. Ništa nije bolje stanje ni kod gradskog stadiona u naselju Hašinbegovića polje, sve je pod vodom.

Kakve je probleme nevreme izazvalo u Beogradu pogledajte u ovoj vesti.

  • ns

    22.06.2018 16:40
    ns@gmail.com
    Plaćate odvodnjavanje pa ih sada tužite!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija