Gužve na graničnim prelazima, višesatno čekanje na Batrovcima

Špic letnje turističke sezone kao i vikend uslovili su duža zadržavanja na graničnim prelazima.
Gužve na graničnim prelazima, višesatno čekanje na Batrovcima
Foto: 021
Najduže kolone su na Batrovcima gde se čeka više sati na izlazu iz Srbije, saopštio je jutros AMSS. I pored pokušaja granične i saobraćajne policije da rasterete pojedine granične prelaze preusmeravanjem saobraćaja na manje opterećene, konstantno jak priliv vozila uslovljava duža i višesetna zadržavanja na koje vozači moraju biti spremni.
 
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na Batrovcima sa Hrvatskom na izlazu iz Srbije zadržavanja su višesatna, a kolone duge. Treba koristiti prelaze Šid, Bačku Palanku, Sot, Bogojevo i Bezdan
 
Zadržavanja na Horgošu na izlazu iz Srbije su oko sat vremena. 
 
Osetno veći broj vozila je tokom dana moguć i na manjim graničnim prelazima kao što su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, a na kojima je radno vreme od od 7 do 19 časova, pa treba koristiti Kelebiju ili Bački Breg. 
 
Zadržavanja do 45 minuta su trenutno na ulazu u Srbiju na prelazu Gostun sa Crnom Gorom, koliko se beleži i na Špiljanima. 
 
Na prelazima sa Makedonijom i Bugarskom zadržavanja su trenutno oko 30 minuta. 
 
Prema poslednjim informacijama dobijenim od "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.