Rezervisti iz Valjeva prekinuli štrajk glađu

Rezervisti, njih devet, u ponedeljak su prekinuli štrajk glađu koji su započeli pre nedelju dana.
Rezervisti iz Valjeva prekinuli štrajk glađu
Foto: 021.rs
Kako pišu "Novosti", odlučili su da protest okončaju, posle razgovora sa predstavnicima Vlade Srbije, Ministarstva za boračka pitanja i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem.
 
Nađena su kompromisna rešenja za sve zahteve rezervista, a gradonačelnik Valjeva naložio je hitno uređenje prostora spomen-obeležja palim borcima u ratovima devedesetih godina prošlog veka iz grada na Kolubari. 
 
U saopštenju, rezervisti navode da će budući zakon konačno rešiti mnoge probleme boračke populacije, a posebno regulisanje prava na zdravstvenu zaštitu.
 
U proteklih nedelju dana, lider rezervista Ljubomir Bradić ekserom je probio obe šake. To isto je učinio i rezervista Gojko Arsenović iz Valjeva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.