U Novom Sadu će se graditi 548 stanova za bezbednjake, cena kvadrata biće 500 evra

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je plan države da u prvoj fazi izgradi 8.022 stana za pripadnike snaga bezbednosti.
U Novom Sadu će se graditi 548 stanova za bezbednjake, cena kvadrata biće 500 evra
Foto: 021.rs (ilustracija)
Obrazlažući predlog poslanicima u Skupštini Srbije, ministarka je istakla da će se proširiti lista onih koji imaju pravo da konkurišu za stanove, pre svega na borce, porodice palih boraca, ratne vojne invalide i mirnodopske vojne invalide.
 
Ona je rekla da će u Vranju biti izgrađeno 186 stanova, u Nišu 190, dok se u Kraljevu trenutno gradi 200 stanova. U Kragujevcu će za pripadnike službi bezbednosti biti izgrađeno 216 stanova, u Novom Sadu 548, a u Sremskoj Mitrovici 190.
 
Ministarka je izrazila nadu da će ove i naredne godine početi radovi na svim planiranim projektima, a vrednost tih radova je 325 miliona evra.
 
Ona je objasnila i da će cena kvadrata u Beogradu i Novom Sadu biti 500 evra, Nišu 450, Vranju i Kraljevu 400 evra, a u Kragujevcu i Sremskoj Mitrovici 430 evra po kvadratu.
  • Dzo

    24.07.2019 12:05
    Stara komunisticka fora, deli stanove policajcima i vojnicima da bi oni stitili rezim na vlasti. Ovaj retardni narod stvarno treba kolektivno leciti.
  • Jovan

    24.07.2019 07:48
    Uzas, em beneficirani radni staz, drzavni posao , jos i stanove za dzabe..Sad se vidi ko0 je vazan u drzavi, a ko je potrošna roba..
    To sto narušavaju konkurenciju, i ubijaju tržište, je isto loše, jer svi ce cekati te jeftine stanovi, i prodaja ce mnogo opasti.
  • Bacvanin

    24.07.2019 07:30
    Ns
    Ovo ce oboriti cene stanova u Novom Sadu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.