Potraga za dečakom koga su roditelji za kaznu ostavili u šumi

Stotine spasilaca nastavlja danas potragu za sedmogodišnjim dečakom koga su roditelji, kako su priznali, ostavili samog u šumi na severu Japana da bi ga kaznili.

Roditelji dečaka priznali su da su ga ostavili samog u šumi da bi ga kaznili zbog toga što je bacao kamenčiće u reku. Dečak nije viđen od subote, od kako su ga roditelji izbacili iz automobila i ostavili u planinskom delu na severu Hokaida, u oblasti gde žive divlji medvedi.

Par je prvo policiji rekao da se dečak izgubio dok su tražili povrće. Kasnije su priznali da su ga ostavili samog na pet minuta da bi ga kaznili, ali da je on nestao kada su se vratili po njega.

Japanski mediji navode da su se roditelji, pošto su ostavili dete samo, odmakli od njega nekih 500 metara.

  • Miloš

    30.05.2016 10:15
    sdsffs
    Ovakve stvari nažalost mogu svuda da se dese, svet je poludeo, ali za Japan me nimalo ne čudi. Oni imaju tradiciju surovosti otkako postoje. Ko ne veruje - nek' malo prouči neke stare japanske običaje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet