VIDEO: Snimljen trenutak kada pedofil odvodi devojčicu sa igrališta

Pedofil iz Moskve (72) namamio je devetogodišnju devojčicu u svoj stan nakon što joj je rekao da će joj pokazati njegove zečeve, a onda je brutalno silovao.

Snimak na kome se vidi trenutak kada osumnjičeni Rus Mihail Novikov odvodi devojčicu u svoj stan preplavio je društvene mreže. Na snimku se vidi Novikov koji hoda uz pomoć štampa, kao i devetogodišnja devojčica koja ide za njim.

Kako su preneli ruski mediji, Novikov, inače otac dvoje dece, namamio je devojčicu tako što joj je rekao da će joj pokazati zečeve, ali i pustiti crtane filove. Kada je doveo u svoj stan, on je devojčicu tukao i mučio, a na kraju je i silovao.

Policija je saopštila da se ovaj zločin dogodio nedaleko od dečijeg igrališta, a nad devojčicom se iživljavao sat vremena.

Devojčica je sama uspela da pobegne i sada se oporavlja u bolnici.

Novikov se sumnjiči za veliki broj seksualnih napada.

  • NN

    26.07.2016 14:35
    Zaboga, zar roditelji baš toliko ne pričaju sa svojom decom i ne uče ih čega obavezno moraju da se klone, šta je opasno za njih. Ova devojčica ima devet godina, pošla je svojevoljno jer nije znala šta joj se može desiti. Da su je roditelji upozorili da ne ide nigde sa nepoznatima i da su joj na prihvatljiv način objasnili zašto, ona to sigurno ne bi uradila, dovoljno je velika da shvati.
    Roditelji, nađite vremena za svoju decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet