Mađarska postavlja još jednu ogradu prema Srbiji

Mađarska planira da izgradi još jednu ogradu na svojoj granici sa Srbijom, kako bi sprečila ulazak migranata, izjavio je premijer Viktor Orban.

On je rekao da će nova ograda, koja će biti izgrađena pored već postojeće, "ojačati odbranu kako bi se sprečio eventualni priliv na stotine hiljada ljudi ukoliko se turska politika prema migrantskom pitanju promeni".

"U toku su tehničke pripreme za podizanje obimnijeg odbrambenog sistema pored već postojeće linije odbrane koja je (prošle godine) brzo izgrađena", naveo je Orban.
 

  • Živan

    26.08.2016 17:47
    Orban je realan političar i pravovremeno se priprema na dodatni pritisak imigranata...
  • Grgolj

    26.08.2016 17:10
    Ne, Orban nipošto nije bolestan čovek. Ako to još nismo shvatili, vreme će pokazati.
  • ?

    26.08.2016 16:12
    Kao " pravi Srbin " odajem postovanje ovom coveku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.