SAD: Pucnjava u tržnom centru, petoro ubijenih

U Berlingtonu u američkoj državi Vašington došlo je do pucnjave u tržnom centru u kojoj je stradalo pet osoba. Naoružani napadač je pobegao, saopštila je policija.

Ubijene su četiri žene i jedan muškarac. Pucnjava se dogodila oko 19 sati po lokalnom vremenu u tržnom centru "Kaskejd" u Berlingtonu, oko 105 kilometara severno od Sijetla, naveo je portparol Državne patrole Vašingtona Mark Frensis, dodavši da su spasioci ušli u tržni centar da pomognu povređenima.

Prema njegovim rečima, žrtve su pogođene na odeljenju parfimerije u prodavnici "Mejsis" (Macy's), a motiv napada je za sada nepoznat. Frensis je rekao da policija aktivno traga za osobom koja je pucala, a koju je opisao kao "muškarca latinoameričkog porekla u sivoj odeći" i koja je poslednji put viđena kako hoda ka obližnjoj saobraćajnici.

Državna patrola Vašingtona je saopštila da nema naznaka da je reč o terorizmu. Iz predostrožnosti su evakuisani srednjoškolci koji su nedaleko od mesta pucnjave igrali fudbalsku utakmicu.

Do pucnjave u državi Vašington došlo je manje od nedelju dana nakon što je jedan muškarac nožem napao devetoro ljudi u tržnom centru u centralnoj Minesoti pre nego što je ubijen, a FBI istražuje taj napad kao potencijalni akt terorizma.

Kancelarija FBI-ja u Sijetlu je saopštila da "nema informaciju koja bi nagovestila eventualne nove napade" u državi Vašington.

  • ...

    24.09.2016 16:30
    ....
    aaaaaa latino....

    dobro je dobro, pocelo je pocelo....

    juce crnci pardon afroamerikanci. danas latino. a kad ce ameri pocet da broje krvna zrnca..

    kako ono ide?.....mecka zaigrala pred vratima?

    pazte da ne bude ruski medved ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.