FOTO: Hakovan nalog BBC-ja objavio da je Tramp upucan

Na Tviter nalogu dopisništva britanskog "Bi-Bi-Si"-ja u Northemptonu juče je objavljena vest da je predsednik SAD u pucnjavi pogođen u ruku, međutim, ispostavilo se da je Tviter nalog tog medija bio hakovan.
Vest se pojavila na Tviter profilu "Bi-Bi-Si" Northempton nešto pre 11 sati po lokalnom vremenu, ali je ubrzo uklonjena.
 
 
Međutim, bilo je komentara na nju, a pratioci ovog medija na Tviteru pitali su "da li ste sigurni" i "zvuči čudno da mali stari "Bi-Bi-Si" Northempton prvi ima tu informaciju".
 
Korporacija je saopštila da istražuje slučaj i preduzima odgovarajuće mere kako se to više ne bi dogodilo.
 
Na Tviter nalogu "Bi-Bi-Si"-ja se pojavila i poruka američke grupe Our Mine da su na nalogu detektovali neobičnu aktivnost, kao i da je nalog hakovan.
 
"Bi-Bi-Si" je pitao tu grupu da li je ona hakovala sajt, međutim grupa je odgovorila da su primetili neobične aktivnosti, kao i da su je rehakovali da bi bili sigurni da li je nalog hakovan ili ne, ali na žalost bio je.
 
"Mi nikada ne hakujemo nekoga bez razloga. Mi smo bezbednosna grupa", odgovorili su Our Mine "Bi-Bi-Si"-ju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.