Eksplozija u Herceg Novom, ranjen osuđeni za ubistvo vođe Delija

U neposrednoj blizini autobuske stanice u Herceg Novom eksplodirao je automobil u pokretu, čiji je vozač teško povređen, potvrdila je policija.
Povređeni Duško Roganović iz Herceg Novog prebačen je u obližnju bolnicu u Meljinama i u kritičnom je stanju.
 
Eksplozija se dogodila oko 14 sati i 40 minuta i, prema navodima reportera s lica mesta, policija sumnja da je pod vozilo podmetnuta bomba.
 
Od siline eksplozije, vozilo je udarilo u ogradu pored puta i uletelo u peron autobuske stanice na kojoj je bilo stotinak putnika. Delovi vozila su se razleteli na nekoliko desetina metara od automobila. 
 
"U trenutku eksplozije na autobuskoj stanici je bilo nekoliko autobusa i stotinak putnika, ali osim panike zbog jake detonacije nije bilo nikakvih posledica po objekat i bezbednost putnika", rekao je Milić Popović, direktor preduzeća koje gazduje stanicom. 
 
Duško Roganović je pre tri godine osuđen na osam godina zatvora zbog ubistva Marka Vesnića iz Beograda, vođe navijača Delija, kao i ranjavanje njegovog kuma Ivana Markovića, jula 2009. godine u Igalu, prenose mediji.
  • dr Arslanagić

    25.04.2017 22:20
    "pre tri godine osuđen na osam godina" – kako vreme leti...
  • Nervirach

    25.04.2017 20:05
    O hvala, da su kod sebe poceli da se obracunavaju. Do sada su samo po Novom Sadu i Beogradu.
  • Onako

    25.04.2017 19:55
    Balkanskom sljamu ne trebaju tenoristi, dovoljni su sami sebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.