Kikinda: Kuvao kafu, pa se ugušio u dimu

Kikinđanin Dragiša Rajkov (60) ugušio se danas pre podne u požaru koji je izbio u njegovom stanu na trećem spratu u zgradi u centru Kikinde, na Trgu srpskih dobrovoljaca broj 10, pored zgrade gradske kuće.
Požar su oko 10 sati primetile komšije koje su odmah pozvale vatrogasce i Hitnu službu, čije su ekipe došle za svega nekoliko minuta i u stanu pronašle beživotno telo Rajkova. 
 
Uzrok nastanka požara, zasad, zvanično nije poznat, a komšije pretpostavljaju da, najverovatnije varnicu izazvao plinski rešo ili, eventualno, neki drugi manji aparat na kojem je čovek kuvao kafu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina