VIDEO: Izgorela fabrika nameštaja u Kovačici

U velikom požaru koji je izbio juče u Kovačici, izgoreli su fabrika nameštaja "Padina-komerc" i salon nameštaja, koji su bili puni lako zapaljivih predmeta.
Vatra je dostizala visinu od nekoliko metara, a uzrok požara za sada nije poznat. Požar je za vrlo kratko vreme zahvatio i salon nameštaja i fabriku.
 
Komandir Spasilačko-vatrogasne briga Pančevo Boža Majkić rekao je da su vatrogasne ekipe iz Kovačice i Pančeva veoma brzo stigle, ali da su samo uspele da spreče širenje požara na okolne kuće, jer se salon nameštaja nalazi u centru Kovačice.
 
"Radi se o velikim količinama panela, boja i lakova, ali postojala je i opasnost od eksplozije, jer su se tu nalazila i postrojenja koja u proizvodnji koriste butan i zemni gas. Naši vatrogasci su uspeli da to iznesu iz pogona. Takođe, iz preventivnih razloga, u ovom kraju je isključena i električna energija. U gašenju požara su nam pomogli i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Kovačice i okolnih mesta", naveo je Majkić. 
 
Vatrogasne ekipe su dežurale na zgarištu i tokom noći.
 
  • Bitange

    29.07.2016 10:47
    Ponekad portire treba platiti više od 12 do 15 hiljada dinarsona.
    A ponekad treba angažovati "kompaniju" koja vlasnički pripada domaćm građaninu.
    Možda bi on na dobijeni ugovor od više stotina hiljada dinara dao portiru više od 12000.
    Pa bi onda možda neko i pripazio firmu.
    Sad ste ga baš uštedeli.
    A ovo piše neko ko nije portir, već samo gleda šta im radite.
    Ološ "bezbednosni".
  • janko

    29.07.2016 09:07
    vas voljeni
    da li je bio vas voljeni da gasi. ume on to

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina