Šid: Uhapšen zbog proizvodnje ulja marihuane

A.M. (39) iz Šida uhapšen je nakon što je u njegovoj kući zaplenjeno više od dva kilograma marihuane i improvizovana laboratorija za proizvodnju ulja marihuane.
Kako se navodi, u akciji je zaplenjeno 2.219 grama marihuane, laboratorija za proizvodnju ulja marihuane, dve neonske lampe za sušenje droge, oko 20 litara čistog i medicinskog benzina i 15 litara različitih preparata za poboljšanje rasta i cvetanja biljaka.
 
Prema nalogu tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.
 
Policija je u njegovoj kući pronašla i 12 kilograma rezanog duvana, pa je protiv njega podneta i krivična prijava za nedozvoljenu trgovinu akciznim proizvodima.
  • Glib

    20.08.2016 07:16
    A sa Kosovska veza preko Srbije netaknuto i bez problema prenosi na tone raznih droga za dalju distribuciju po EU.

  • mrva

    19.08.2016 22:37
    Kriminalci na slobodi a ovi hapse botaničara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina