FOTO: Zaplenjeno više od tone marihuane na njivi

Policija u Kanjiži zaplenila je tonu i 250 kilograma marihuane u sirovom stanju i uhapsila pet osoba zbog sumnje na šverc.

Uhapšeni su J.L (59), E.L. (33), E.L. (22), E.M. (26) i E.M. (19).

Policija je zasad sa 340 stabljika indijske konoplje, visine preko dva metra i težine tonu i 240 kilograma, pronašla na njivi osumnjičenog E.L. Postoji sumnja da je E.L. marihuanu uzgajao sa osumnjičenima E.M. i E.M.

Takođe, policija je u vozilu, u blizini atara, kod osumnjičenih J.L. i E.L. pronašla dva kilograma marihuane, spakovane u najlon kesu, a prilikom pretresa stana i drugih prostorija, kod žene E.L, u torbici pronađeno je 0,7 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici. 

  • One vision

    28.09.2016 03:51
    Kad brat arap kupi mufte zemlju 2017 ova trava će se legalizovati, a on će imati pravo da je gaji i izvozi.Tako rade bezveznjaci i nedomaćini i papci.
  • Damir

    26.09.2016 15:40
    a i ovi znaju kad da je pokupe... kako nisu u aprilu, maju....
    samo da se legalizuje u medicinske svrhe i za izvoz u npr Holandiju, u Državi bi se pojavilo novih 400.000 eura x 1000 parcela, više nego što nam je onaj brat arap dao (ako je išta i dao) ...
  • Laza

    25.09.2016 14:53
    kakvi inicijali
    sigurno su i pusili 'el em'

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.