Vrbas: Vandali počupali cveće sa Spomenika palih boraca

Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje izvadili blizu 30 sadnica hrizantema i ukrasnih kupusa sa Spomenika palih boraca i žrtava fašističke borbe u Drugom svetskom ratu u Vrbasu.

U saradnji sa lokalnom samoupravom, radnici "Zelenila" JKP "Komunalac" posadili su blizu 280 komada sadnog materijala neposredno pred obeležavanje Dana oslobođenja Vrbasa i Dana opštine Vrbas. Tog dana su predstavnici vlasti i gosti Vrbasa položili vence na spomenike svim oslobodiocima grada.

"Spomenik se nalazi u centru grada i želeli smo da sadnjom ukrasnog cveća odamo poštu herojima. U redovnoj kontroli cvetnih površina ustanovili smo da nedostaje 30 strukova cveća. Posadili smo vrste koje se nalaze i ispred zgrade republičke Skupštine, ali kod nas očigledno ne mogu da opstanu. U aprilu su nesavesni sugrađani tri puta vadili sadnice sa zelenih površina", poručuju u "Komunalcu".

O ovom slučaju obaveštena je policija.

  • @Konac

    24.10.2016 06:43
    E baš si magarac!!
  • Konac

    23.10.2016 19:04
    Vreteno
    A ja se ponado da je to nesto politicki i antikomunisticki

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.