I dalje traje potraga za nestalom devojčicom iz Sente

Za srednjoškolkom Barbarom Vitez (15) iz Sente, koja je u petak uveče pala s mosta u reku, i dalje neprekidno tragaju članovi Spasilačkog tima "Tisa" iz Sente, a od ponedeljka po podne u potragu su se uključili i ronioci Žandarmerije.
"Dokaza da je neko namerno gurnuo devojčicu s mosta u reku nema", otkiva izvor lista "Kurir".
 
Predsednik Spasilačkog tima "Tisa" Nandor Baranji kaže da daju sve od sebe i da su na vodi sve dok se vidi.
 
"Pri dodiru s hladnom vodom osoba dobije grčeve. Brzo izgubi svest, a za nekoliko sekundi prestane rad srca", kaže Baranji.
 
U Barbarinoj školi je muk i neverica.
 
"Učenici su veoma tužni, s mnogima od njih je išla u osnovnu školu. Objasnio sam im da ćemo, nažalost, Barbaru teško vratiti i da se iz ove tragedije moraju izvući pouke. S roditeljima smo se dogovorili da, dok se telo devojčice ne pronađe, ne ispoljavamo nikakve zvanične znakove žalosti. Postavili smo Barbarinu sliku na internet stranici škole i napisali: 'Draga barbara, mi te u ponedeljak ujutro i dalje čekamo! Tvoji drugari i profesori'", kaže Kornel Tot, direktor Ekonomsko-trgovinske škole u Senti. 
 
  • sloba

    06.12.2016 03:22
    komentar
    Još ništa nema šta kažu njeni drugari, jer nije bila sama ? Tako da je to sve mnogo zapetljano i sumnjivo.
  • Pera

    29.11.2016 10:59
    ????????????
    Šta kažu,drugari i drugarice koji su bili sa njom to veće!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina