Lazar Ristovski pokrenuo inicijativu za obnovu Doma kulture u Ravnom Selu

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski pokrenuo je inicijativu za obnovu Doma kulture u Ravnom Selu i organizovanje Festivala savremenog srpskog filma.
Prema njegovim rečima, ukoliko bi sredstva uložili Ministarstvo za kulturu i informisanje, kao i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, Dom kulture ne bi bilo teško obnoviti.
 
"Teže bi bilo ustanoviti ovaj festival, koji bi trebalo da dobije na trajanju i sa godinama postane tradicionalni. Mladi ljudi u manjim vojvođanski mestima zapravo su skoro svakodnevno u domovima kulture, kao i u Ravnom Selu, gde su vežbali i nastupali tamburaški i folklorni ansambl iz mog rodnog sela", poručio je Ristovski.
 
Pokrajinski sekretar za kulturu Miroslav Štatkić podržao je ideju o osnivanju Festivala, poručivši da bi on trebalo da ima tradicionalni karakter, jer takvih u našoj zemlji nema.
  • MileR

    03.02.2017 19:13
    Svak' vuce za svoje selo.
  • Gagi

    03.02.2017 17:39
    Kasno...
    Sad si se setio....ne znam zašto...to treba da objasni, ne kažem da ne treba nego kako baš sada
  • Лола

    03.02.2017 17:17
    Молим Вас прво проверите, а могао би и прослављени глумац, ко и са којом школом седи и са којим предходним радним искуством, на месту ПОМОЋНИКА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА УМЕТНИЧКО СТВАРАЛАШТВО АПВ, па хоће ли и како имати разумевања за ову иницијативу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina