FOTO: Iz skladišta carine u Subotici nestalo 16 tona mesa

Prilikom kontrole javnog carinskog skladišta u Subotici, utvrđeno da u magacinu-hladnjači nedostaje 16.339 kilograma svinjskog mesa, koje je moralo da bude pod carinskim nadzorom dok se za tu robu ne izmire dažbine.
U magacinu je bilo smešteno 26 paleta sa ukupno 21 tonom svinjskog mesa iz Španije, koje je čekalo na carinjenje. Kada su carinici 21. marta došli u kontrolu utvrdili su da se na samo pet paleta nalazi roba, odnosno, kutije sa mesom. Na preostalim paletama bila je uredno složena prazna ambalaža vešto upakovana u plastičnu foliju.
 
 
Carinici su otvorili sve kutije i utvrdili da nedostaje gotovo 10 i po tona svinjske plećke, skoro četiri tone svinjskog vrata i više od dve tone svinjskog karea.
 
 
Izuzimanjem ove robe ispod carinskog nadzora pre izmirenja uvoznih dažbina značajno je oštećen državni budžet, zbog čega će protiv svih odgovornih lica biti pokrenut prekršajni postupak, saopštila je Uprava carina.
  • NijeBot

    26.03.2017 08:22
    pa kako pa zasto?!?
    KAko je moguce da nestane 16 tona mesa???
    Alooo, ejjjj, 26 paleta covece?
  • Pokemon

    23.03.2017 21:48
    Otislo meso u sendvice.
  • marko

    23.03.2017 19:58
    Izdajnici
    I sad ce kod gosn matijevica biti akcija na kancerogeno meso

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina