Sombor: Odbornici o migrantima, završnom računu...

Skupština grada Sombora održava se u utorak, 23. maja, sa početkom u 9 časova.

Na dnevnom redu se nalazi 17 tačaka. Odbornici, kako prenosi SOinfo.org, će raspravljati o predlogu završnog računa grada za prošlu godinu, o predlogu za istupanje grada iz Agencije za regionalni razvoj APV i o Lokalnom akcionom planu za mlade 2017 – 2021.

Posle toga, pred njima će se naći prve izmene Programa poslovanja JKP "Prostor" za ovu godinu, kao i predlozi za postavljanje bista Veljka Petrovića i Nikole Tesle, podizanje spomenika somborskoj alternativi i postavljanje skulptura Pavla Blesića. Potom na red dolaze izveštaji o radu deset javnih ustanova za prošlu godinu, kao i izveštaji Turističke organizacije grada i Predškolske ustanove "Vera Gucunja".

U drugom delu sednice raspravljaće se o predlozima početnih likvidacionih izveštaja JP "Urbanizam" i Direkcija za izgradnju grada, pruzi Sombor – Vrbas, kao i o obezbeđenju i opremanju migranskog centra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".