Novi Bečej: Za izbeglice osam kuća

Komisija opštine Novi Bečej zadužena za dodelu kuća izbegličkim porodicama na njenoj teritoriji, bodovala je 17 pristiglih prijava i odlučila da će prvih osam kandidata sa liste prijavljenih dobiti novu stambenu jedinicu.
Kako piše u saopštenju Opštine, Novi Bečej je jedna od 53 lokalne samouprave u kojima će biti realizovano ukupno 899 stambenih rešenja, koja su dodeljena u okviru projekta Regionalni stambeni program u Republici Srbiji.
 
Vrednost svakog objekta iznosi 9. 500 evra, navodi se u saopštenju.
 
Kandidati će, kažu, imati pravo žalbe na odluku ukoliko smatraju da su na neki način oštećeni, a nakon isteka roka za žalbe od 15 dana, kreće postupak potpisavanja ugovora o "kupoprodaji kuća".
  • _bot

    20.06.2017 18:02
    @G
    Vas komentar je savrsen primer obrasca koji se ponavlja decenijama: Cim neko pokusa status "izbeglica" da postavi na neko mesto primerenije stanju u drzavi, on odmah bude zasut gomilom uvreda. Iskopajte oci coveku, ne bi' li dokazali da ste jadni i da zasluzujete socijalnu pomoc pre drugih, socijalno ugrozenih...
  • nma1776

    18.06.2017 18:07
    trfrmr
    Ako imam ljudi sa mozgom u Novom beceju,sad je momenat da se nesto uradi ili cete ziveti u Avganistanu za koju godinu.
  • G

    16.06.2017 21:15
    @V - "poštovani" mentalno poremećeni "gospodine", izbeglica ste do kraja života ako ste izbegli, ako su vam imovinu razrušili i spalili i niste imali gde da se vratite, a isto tako "ne godinama nego decenijama" zločinci koji su im imovinu razrušili i spalili nisu kažnjeni niti im je za to vreme obnovljeno ono što je uništeno. Kao i uvek, najiskrenije se nadam da ćete doživeti njihovu identičnu sudbinu. Ni manje, ni više.
    @Dokle pobogu - "poštovani" nesposobni "gospodine", postoje i poslovi van javnih preduzeća iako razumem da vam je jedini cilj da uvalite svoju decu na sigurne poslove dok im je jedina kvalifikacija mesto rođenja. Nadam se da će i vaša deca doživeti njihovu sudbinu, pa da se konačno zaposle u tim javnim preduzećima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.