Bačka Palanka: Žena izbodena na smrt zbog ljubomore

J. D. (54) izbodena je nožem u ponedeljak u Bačkoj Palanci u pekari "Milanesse" u kojoj je radila.
Hitna pomoć je brzo stigla na mesto tragedije i prevezla nesretnu ženu do Urgentnog centra u Novom Sadu, ali je ona izdahnula u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Policija je privela D. R. (65) iz Bačke Palanke zbog sumnje da je ženu dva puta ubo u stomak i jednom u vrat. Oni su bili u vanbačnoj vezi, a sumnja se da je ljubomora mogući razlog zločina.
 
Kako prenose mediji, pokojna J.D. je majka troje dece, dvoje živi u Novom Sadu, a jedno sa ocem u Kragujevcu.
  • cistokrvnins

    21.06.2017 12:53
    Bagra
    Šta vas čudi, kad je Novi Sad leglo čobana i seljaka?
    Najmanje je nas ovde, sve su došli brđani i malograđani.
  • mrva

    20.06.2017 16:47
    @Milan

    da možda krivicu usmerimo na podzemne vode, pogrešnu konstelaciju zvezda, kontinentalnu klimu, ili nešto četvrto? Ili da takve stvari prihvatimo kao neminovnost a time u startu prestanemo da tražimo rešenje problema?

    Zločini iz strasti se događaju i događaće se ali situaciju pogoršava nezaposlenost, neobrazovanost, depresija, užasna finansijska situacija... zbog čega su ljudi razdražljivi i neuračunljivi. Tada lako "kap preliva čašu". Tako da ako malo šire razmislite politika ima veze sa tim.
  • Salmonela

    20.06.2017 15:03
    Znaci normalno je da odem do trafike da kupim cigare i upuca me zalutali metak, narkoman izbode nozem prethodno u ulazu a onda razjarena banda 15godisnjaka iskasapi kamom u centru grada?
    I jos tako mrtvom da mi oduzmu imovinu uterivaci dugova zbog informatike i korumpranih uterivaca a deca ostanu na ulici da skapavaju?

    Da ne sirim defetizam jel?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina