Kliničkom centru Vojvodine novac za novi sanitet, TONS-u za info table

Nekoliko institucija u Vojvodini dobilo je novac za svoje projekte na konkursu Ministarstva pravde za dodelu sredstava prikupljenih na osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, tj. oportuniteta.
Klinički centar Vojvodine dobiće 5,6 miliona dinara za nabavku sanitetskog vozila, Turistička organizacija Novog Sada 6,5 miliona dinara za postavljanje tabli i panoa za turiste i posetioce, a Muzej savremene umetnosti Vojvodine četiri miliona za sanaciju i rekonstrukciju krova.
 
Gerontološki centar Pančevo dobiće 2,2 miliona dinara za projekat "Dostojanstvo trećeg doba", a OŠ "Slavko Rodić" u Banatskom Novom Selu 891.000 dinara za sređivanje parketa u sali za fizičko.
 
Centar za socijalni rad u Subotici dobiće 973.746 dinara za projekat "Tretman počinilaca nasilja u partnerskim odnosima", a OŠ "Milivoj Omorac" Kikinda-Iđoš 285.492 dinara za nadogradnju video-nadzora u školi.
 
Kamerni hor "Zvony" iz Selenče dobiće 400.000 dinara za koncertna odela za hor i orkestar, a Hrvatska likovna udruga "CroArt" iz Subotice dobila je 400.000 dinara za Međunarodnu umetničku koloniju "Panon-Subotica".
 
Osnovna škola "Slobodan Savković" u Starim Banovcima dobila je 431.500 dinara za uređenje svlačionice za fizičko, a Gerontološki centar u Subotici dobiće 3,9 miliona dinara za zamenu kotla za grejanje i termo uređaja u domu za negu.
 
Gimnazija "Branko Radičević" u Staroj Pazovi dobiće 1,6 miliona dinara za nabavku školskog nameštaja, klupa i stolica za učionice, a OŠ "Vuk Karadžić" u Baču dobiće tri miliona dinara za nabavku IKT opreme.
 
Srednja škola "Lukijan Mušicki" u Temerinu dobila je 490.464 dinara za rekonstrukcije postojeće učionice u kabinet za fiziku i hemiju, a Dom za smeštaj duševno obolelih lica "Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac" u Novom Bečeju imaće na raspolaganju 8,3 miliona dinara za rekonstrukciju krova.
 
Centar za socijalni rad u Apatinu dobiće 1,4 miliona dinara za opremanje savetovališta protiv nasilja u porodici i zaštićenog stana za žrtve nasilja, a Predškolska ustanova "Veljko Vlahović" dobiće 2,5 miliona dinara za rekonstrukciju gasne kotlarnice u vrtiću "Suncokret".
 
Dom za penzionere i stare u Molu dobiće 4,3 miliona dinara za opremu za fizikalnu terapiju, a Gimnazija "Uroš Predić" u Pančevu 669.000 dinara za nabavku elektromotorne rampe. OŠ "Jovan Popović" u Kikindi dobiće 828.000 dinara za opremanje učionica računarima i projektorima, a Dom zdravlja "Žabalj" imaće na raspolaganju tri miliona dinara za nabavku sanitetskog vozila sa hitnu pomoć.
 
Ekonomska trgovinska škola "Vuk Karadžić" u Staroj Pazovi dobiće 1,3 miliona za nabavku školskih klupa, katedri i stolica, a OŠ "Isa Bajić" u Kuli imaće 1,5 miliona na raspolaganju za projekat "Informatizacija škole". OŠ "Danilo Zelenović" u Sirigu dobiće 2,4 miliona dinara za poboljšanje higijenskih uslova u školi.
  • Tretman

    14.07.2017 14:42
    "Centar za socijalni rad u Subotici dobiće 973.746 dinara za projekat "Tretman počinilaca nasilja u partnerskim odnosima", a OŠ "Milivoj Omorac" Kikinda-Iđoš 285.492 dinara za nadogradnju video-nadzora u školi."

    Od tolikih investicija jebeno najbolja - prevaspitavanje nasilnika.
    A eto koliko daju, ni milion dinara.
  • 666

    14.07.2017 08:24
    Dokleviše s tim info tablama, ružnim ii nepotrebnim. Za 6 miliona se može napraviti pozorišna predstava, ili tri dobre izložbe, objaviti brdo knjiga, ili nekom pomoći da ozdravi !
  • /

    13.07.2017 21:17
    /
    koji put tons postavlja infotable?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina