Bačka Palanka: Razvalio kapiju, ubio dva psa, trećeg pretukao

Nepoznata osoba je u Bačkoj Palanci ubila dva psa, dok se treći nalazi u veoma teškom stanju.
Nasilnik je pse koji su bili "propisno vezani lancem", napao u dvorištu kuće čiju je kapiju razvalio 11. jula uveče, kada je vlasnik bio odsutan.
 
"Reč je o monstruoznom zločinu, a osobe koje su u stanju da učine ovako nešto životinjama, u stanju su da to urade i ljudima", rekao je vlasnik pasa za portal "Autonomija".
 
Vlasnik je obavestio policiju koja je izvršila uviđaj.
 
Danas je organizacija Link Plus iskazala svoj protest jer ni posle dve godine od ubistva psa Stena, zbog čega su Novosađani protestovali, i dalje nema osuđenih. O tome više OVDE.
  • Zanemarivanje

    16.07.2017 08:58
    Klasično zanemarivanje životinja, ode debeli smrad na more i ostavi rođaku 200din za kilu čapija i da mu sipa vode svaka 3 dana.Šta mož ker na lancu neg da popizdi i arlauče od gladi dan i noć.Dok ne dopizdi komšijama.
    Vlasnik to radi smišljeno i namerno jer će takav polubesan ker pojesti mačku u letu, a ne da mu promakne neka noga od lopova.Treba gazdu od kera vezati za lanac i ne dati mu da jede i pije vode dok ne crkne.
  • je-backa spalanka

    16.07.2017 04:27
    @huncut
    Tamo nema ljudi. Samo bobosa.
  • ivan

    15.07.2017 21:49
    Protiv sam ubijanja pasa ali dobro bi bilo da se konacno uvedu kazne za nesnosan lavez pasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.