Eko kamp Jegrička od nedelje za male Vojvođane

Osmi po redu eko kamp u parku prirode "Jegrička" počinje u nedelju, 30. jula.
Sedmodnevni kamp i ove godine organizuje Društvo ljubitelja prirode "Falco" iz Temerina.
 
Kamp je namenjen deci školskog uzrasta i ima za cilj jačanje ekološke svesti, upoznavanje sa prirodnim vrednostima parka prirode "Jegrička" i njegove okoline, ali i aktivno učešće u aktivnostima na očuvanju i unapređenju prirode, poručuju u "Vodama Vojvodine".
 
Program kampa sadrži teorijski deo (predavanja iz oblasti ekologije, geografije, biologije i zaštite životne sredine), praktični deo (naučno-istraživačke aktivnosti - kao što su prstenovanje ptica i mikroskopska analiza mulja) i radioničarski deo (izrada tradicionalnih rukotvorina, hranilica za ptice i slično). Tokom kampa će se organizovati i brojne društvene igre, zatim jahanje, vožnja katamaranom i brojne druge aktivnosti. 
 
Na kampu će učestvovati četrdesetak dece iz raznih delova Vojvodine i osmoro edukatora. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.