Sombor: Odbijena i četvrta ponuda Batagona

Odbijena je i četvrta ponuda za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor.

Odbor poverilaca nije prihvatio ponudu Batagona od šest miliona evra, navodi SOinfo,rs. Odluka je bila bez obrazloženja, preneo je stečajni upravnik FAS, Predrag Ljubović, navodeći da je o odluci Odbora izvestio ponuđača.

- Kompanija Batagon je nakon odbijanja uputila dopis u kome su tražili sastanak sa Odborom poverilaca kako bi u direktnim pregovorima pokušali da pronađu rešenje koje bi zadovoljilo obe strane - rekao je Ljubović.

On je naveo da ne očekuje da će Odbor prihvatiti ovakav način komunikacije, obzirom da ih na to ništa ne obavezuje i da takva mogućnost nije predviđena u pozivu za prodaju.

Stečajni upravnik je preneo da će odgovor Odbora poverilaca, po zahtevu Batagona, sačekati do ponedeljka i u zavisnosti od toga pripremiti naredne korake u procesu prodaje imovine Fabrike akumulatora Sombor. Smatra da bi već narednog petka mogao biti objavljen novi javni poziv.

  • paor

    29.09.2017 11:19
    xx
    Meni se ćini da vi ne želite da prodate tu fabriku!! Nekome više odgovara da je u stećaju
  • podrska

    28.09.2017 22:28
    vase cenite
    A nedajte da vas kupuju za sicu, da fabrika ne vredi oni se nebi toliko zanimali i cetiri puta povecavali cenu ali daleko ispod realne
  • misa avokado

    28.09.2017 20:54
    Na švajcarskom APRu (Zefix) kao direktor upisana Matić Slađana...ko je to?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".