Sajam torti i kolača sledećeg vikenda u Bačkom Monoštoru

Šesti po redu Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda održaće se u subotu, 28. oktobra u Bačkom Monoštoru.
Sajam torti i kolača sledećeg vikenda u Bačkom Monoštoru
Foto: Pixabay
Ova manifestacija ima za cilj predstavljanje domaćih proizvoda i promovisanje veština žena i poljoprivrednih proizvođača iz Monoštora, kao i gostujućih udruženja i proizvođača. 
 
Predivne torte, ukusni kolači, fantastični džemovi, domaći suhomesnati proizvodi, prirodan med, najbolja začinska paprika, domaća vina i još mnoštvo finih đakonija čekaju na ovogodišnjem monoštorskom sajmu, prenosi Radio Dunav
 
Organizatori sajma su Udruženje građana za unapređenje eko-ruralnog turizma "Podunav" i Mesna zajednica Bački Monoštor. Pored sajamskog dela i proglašenja najuspešnijih izlagača, ovaj događaj predstavlja i priliku za posetioce da se bolje upoznaju sa Bačkim Monoštorom i njegovim okruženjem, kroz programe za posetu Specijalnom rezervatu prirode "Gornje Podunavlje" i etno-kući u Bačkom Monoštoru.
 
Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za 12 sati u monoštorskom Domu kulture.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.