Vrbas: "Komunalac" sanirao udarne rupe na bačkopoljskom mostu

Putari JKP "Komunalac Vrbas" sanirale su udarne rupe oko bačkopoljskog mosta koje su predstavljale veliku opasnost za sva vozila koja su se kretala ovom deonicom regionalnog puta koji povezuje Vrbas i Bačko Dobro Polje.
"Posle više poziva i upozoravanja građana da na deonici puta Vrbas-Bačko Dobro Polje ima puno rupa na kolovozu koje predstavljaju veliku opasnost, u razgovoru sa rukovodstvom preduzeća došlo se do zaključka da bi trebalo preduzeti odgovarajuće mere da se ovaj problem reši. Odluka je bila da se sanacija obavi po hitnom postupku iako "Komunalac" nije ovlašćen da održava ovu deonicu puta", rekao je koordinator PJ "Čistoća" Damir Rojević.
 
Veliki broj vozača imao je nezgodu i oštetio svoja vozila baš na ovom delu puta, zbog udarnih rupa od 30, 40 centimetara. One su predstavljale opasnost ne samo po vozila, nego i za bezbednost ljudi. 
 
 
Prema rečima nadležnih u preduzeću, sa ovakvom praksom nastaviće se i ubuduće.
  • Srx

    12.12.2017 16:33
    ?
    Taj put je zadnji put saniran jos u junu,a posle toga nista do sada. Put je ocajan a putari jos gori. Vrbas je najgora opstina po tom pitanju.
  • Somelijer

    12.12.2017 10:02
    "Prema rečima nadležnih u preduzeću, sa ovakvom praksom nastaviće se i ubuduće."
    U prevodu na srpski: do izbora 31.12. Posle glasanja, narode k'o te šiša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina