Gost na svadbi ukrao burmu od 2.800 evra

Policija je uhapsila G.M. (20) iz Kozinaca kod Gradiške u Republici Srpskoj zbog sumnje da je iz kuće komšija i mladenaca Slobodana i Suzane S. ukrao nevestinu burmu vrednu 2.800 evra.

Prema informacijama iz policije, on je burmu ukrao u nedelju, dan posle svadbe, dok je u porodici još proslavljana svadba.

"Mrkić je u subotu bio gost na svadbi i drugog dana slavlja on je iskoristio zauzetost bračnog para i pažnju koju su poklonili gostima pa je neopažen ušao u porodičnu kuću. Tu je iz kutije za nakit koja je bila na frižideru ukrao Suzanin venčani prsten. Reč je o burmi koju je mladencima kupio kum. On je tako vredan prsten prodao u zlatari u Banjaluci za svega 250 maraka", kazao je izvor blizak istrazi.

Mladenci su krađu prijavili u utorak pošto su otkrili da nema prstena. Posle prijave osumnjičeni je istog dana brzo otkriven i uhapšen.

G.M. je poznat po krađama.

  • koje bahaćenje

    27.05.2016 11:26
    na jedan prsten
    Bože, moja i ženina burma zajedno izašle 50.000 rsd. Šta je ovo zaboga i za koji očin se ljudi tako razbacuju na jedan komad nakita koji ničemu ne služi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.