Policajac ostao bez posla zbog seksa na dužnosti

Džon Vorden, policajac iz Viskonsina, dao je otkaz, nakon što je otkriveno da je imao mnogobrojne seksualne odnose dok je bio na dužnosti.
Vorden je radio u policiji grada Hadsona osam godina. Na njega se žalila žena koja je tvrdila da su se njih dvoje viđali nedeljama dok je on bio na dužnosti.
 
Po završetku veze ona je razmišljala o tome da traži zabranu prilaska. Policija je pokrenula unutrašnju istragu protiv Vordena koji je tvrdio da ga ta žena progoni.
 
Međutim, istraga je otkrila da su njih dvoje čak 98 puta imali seks dok je on bio na poslu, uglavnom u njegovom službenom automobilu. Takođe, koristio je službeni telefon u privatne svrhe, falsifikovao je podatke o tome kada je dolazio na posao čak 146 puta, lagao je svog nadređenog i imao loš učinak na poslu.
 
Njegovo ponašanje je uticalo na to da je imao veoma malo hapšenja i izdatih kazni. Vorden kaže da nije fer što je neko objavio detalje njegovog otkaza medijima.
  • VNS

    29.07.2016 16:21
    ORA je pravi nacin da...
    "j**avao sam svaku macku, al' za to ne daju znacku."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.