VIDEO: Necenzurisane psovke u Žikinoj Šarenici

Izgleda da je Žikina Šarenica postala veoma kontroverzan program u poslednje vreme.

Posle Žikine neslavne izjave upućene devojčici – da će se dobro udati kao Ana Ivanović, strasti su se smirile, ali tviteraši ne.

U Žikinoj Šarenici gostovala je ekipa koja radi na mjuziklu “Tajna crne ruke“, zajedno sa rediteljem Ljubišom Ristićem.

Najavljena je predstava, a potom u emisiji izvedena jedna od numera koja se pojavljuje u mjuziklu. Ono što je mnogo iznenadilo da nacionalni servis nije cenzurisao reči koje se pominju u pesmi "ku**a i kur****na".

Pogledajte video. 

  • Mikan

    09.10.2016 16:21
    Dno je dotaknuto.
    Napolje i Žika i Alvirović-sat. Imaju po 50 godina staža i još se motaju po emisijama. U uređenoj državi autor i urednik bi momentalno bili suspendovani. A mjuzikl ko mjuzikl, svaka predstava ima svoju publiku. Kad će neko pozvati u emisiju đake i studente koji osvajaju medalje iz naučnih dostignuća po evropi. Matematičari,hemičari,fizičari,robotičari. Neki već uveliko barataju nano-tehnologijom ali jednog seljačinu Žiku baš briga za to. Još ga mi finasiramo a ovo mu je već koji ispad. NAPOLJE!!!
  • Miki

    09.10.2016 15:10
    Srbi narod bahat-prost-seljački, najgore što se umišlja da smo nešto posebni pa nas svi kao mrze zbog toga. Moj sin je predmet sprdnje u školi jer sluša metal, smeju mu se seljačine koje ne vide i ne čuju dalje od Pinka.
  • Esencija

    09.10.2016 14:16
    Život u Srbiji je jedna velika psovka. Neprekidna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.