Putin uručio Stivenu Sigalu ruski pasoš

Ruski predsednik Vladimir Putin predao je pasoš američkom glumcu Stivenu Sigalu i izrazio nadu da će služiti kao simbol načina na koji prekinute veze između Moskve i Vašingtona mogu da se poboljšaju.
Sigal je na ceremoniji u Kremlju potpisao novi pasoš pred Putinom. "Želim da vam čestitam i izrazim nadu da je ovo još jedan, mada mali gest i da može biti naznaka postepene normalizacije odnosa između naše dve zemlje", naglasio je ruski lider.
 
Sigal je poslednji u nizu zapadnih državljana koji su u proteklih nekoliko godina dobili rusko državljanstvo. Tokom 2013. godine, francuski glumac Žerar Depardje dobio je državljanstvo Rusije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.