Zbog ljubavi kolima uleteo u aerodromski terminal

Rus koji je automobilom uleteo u aerodromski terminal i stigao do mesta polaska putnika u avion, izjavio je da je to uradio zbog ljubavi.
Uprava kazahstanskog aerodroma saopštila je da je muškarac pod dejstvom alkohola pre dva dana uleteo automobilom kroz ulaz terminala i vozio do mesta polaska putnika u avion.
 
Lokalni mediji preneli su danas da je Ruslan Nurtdinov (40) izjavio na sudu da je to uradio da bi se pozdravio sa svojom devojkom koja je krenula na put.
 
Uprava aerodroma navela je da niko nije povređen u tom incidentu.
  • hm

    24.12.2016 16:49
    Mogu da se kladim da kazahstanski aredorom nimalo ne liči na aerodrom na slici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.