Obamin pas ujeo gošću u Beloj kući

Keruša porodice američkog predsednika Baraka Obame, "Sani", ujela je za lice mladu gošću u Beloj kući, preneo je večeras sajt TMZ.
Gošća, devojka od 18 godina, prišla je psu da ga pomazi, ali "Sani" ju je ujela za lice, naveo je taj sajt specijalizovan za poznate ličnosti. Porodični lekar Roni Džekson ocenio je da rana zahteva ušivanje. 
 
Devojka je potom na društvenim mrežama postavile svoje fotografije s ranom na jagodici.
 
Porodica Obama ima dva rasna "portugalska vodena psa" koji obično nisu agresivni. Stariji pas, "Bo" što su inicijali američkog predsednika, ima prestižnu titulu "prvog psa". "Sani" (Sunčica) ima četiri godine, a ime je dobila po veselom temperamentu. 
 
Bela kuća nije navela da li je "Sani" uznemirena zbog selidbe iz Bele kuće.
  • Zivan

    13.01.2017 08:26
    Kada Obama neprekidno " ujeda" Trampa nije neobično ni da njegova kera ugriza posetiteljke...
  • Možda

    12.01.2017 23:50
    Devojka je verovatno imala lošu energiju, a moguće i da nije znala kako se pravilno prilazi psu kog ne poznaje i koji nju ne poznaje. Psi izuzetno osećaju energiju čoveka, tako da je sasvim sigurno ona bila uzrok takve reakcije psa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.